Velika zarada za Serenay Sarikayu?!

Turski tabloid Takvim preneo je vest o velikoj zaradi koju će ostvariti glumica Serenay Sarikaya. U pitanju je produženje ugovora sa Mavi brendom. Po novom ugovoru glumica će zaraditi čak četiri miliona turskih lira. Ovo je veoma dobra zarada, s obzirom na glumicin turbulentni život u prethodnom periodu i ne baš mnogo zapaženih uloga. Takvim ...

Velika zarada za Serenay Sarikayu?!

Turski tabloid Takvim preneo je vest o velikoj zaradi koju će ostvariti glumica Serenay Sarikaya.

U pitanju je produženje ugovora sa Mavi brendom. Po novom ugovoru glumica će zaraditi čak četiri miliona turskih lira. Ovo je veoma dobra zarada, s obzirom na glumicin turbulentni život u prethodnom periodu i ne baš mnogo zapaženih uloga. Takvim dodaje da i Kivanc Tatlitug od istog brenda zarađuje čak 7 miliona lira.

Uz to, Serenay Sarikaya blizu je nove uloge za jednu od digitalnih platformi. U njoj će zarađivati čak 400 hiljada turskih lira po epizodi. Ovu informaciju treba uzeti sa rezervom, jer zvaničnih potvrda o zaradi nije bilo. Sve u svemu, glumica će se verovatno pojaviti i to u glavnoj ulozi u novoj seriji. Uz novac zarađen od Mavi brenda Serenay Sarikaya će ostvariti veoma dobre prihode.

NOVO - Burcu Biricik potpisala novi reklamni ugovor

By: TV Exposed