Zašto je Alina Boz izabrala Marasli seriju?

Serija Marasli počinje uskoro na ekranu ATV-a. Burak Deniz i Alina Boz zagrevaće ekrane kao partneri u novoj seriji. Energija i harmonija novog dramskog para vrlo je usklađena. Alina Boz, koju smo gledali u popularnoj Netflixovoj seriji Ask 101, kao i u TV seriji TRT-a1, rekla je da ju je serija Marasli uzbudila. Glumica je ...

Zašto je Alina Boz izabrala Marasli seriju?

Serija Marasli počinje uskoro na ekranu ATV-a. Burak Deniz i Alina Boz zagrevaće ekrane kao partneri u novoj seriji. Energija i harmonija novog dramskog para vrlo je usklađena.

Alina Boz, koju smo gledali u popularnoj Netflixovoj seriji Ask 101, kao i u TV seriji TRT-a1, rekla je da ju je serija Marasli uzbudila. Glumica je o seriji rekla sledeće: „Pronašla sam dobru harmoniju sa Burakom. Veoma sam uzbuđena i radoznala, želim da počne što pre. ”

Podvlačeći da je scenario serije Marasli bio iznenađujući i drugačiji, Alina Boz je rekla da joj se bas zato veoma svideo.

Glumica je rekla: „Dobra producentska kuća, dobar partner, dobar scenarista, dobar režiser … Sve su to vrlo važne stvari, stvari koje sam ocenila tokom odabira drame. Kad su svi lepa celina, rekla sam zašto da ne i bilo je super. Svi smo uzbuđeni da što pre počnemo sa radom “.

By: TV Exposed

NOVO-Miray Daner sprema iznenađenje za fanove! (FOTO)