Ahu Turkpence i Emre Karayel ulaze u seriju Son Yaz

Pripreme za novu novu ambicioznu seriju O3 Medie “Son Yaz” nastavljaju se punom parom. Glumačka ekipa serije počela je da se formira. Sledeći Alperena Duymaza, Ali Ataya i Hafsanur Sancaktutan, 2 nova glumca pridružila su se glumačkoj ekipi serije koju je režirao Burak Arlıer. Prema vestima TV100, u seriji “Son Yaz” takođe će glumiti Ahu ...

Ahu Turkpence i Emre Karayel ulaze u seriju Son Yaz

Pripreme za novu novu ambicioznu seriju O3 Medie "Son Yaz" nastavljaju se punom parom. Glumačka ekipa serije počela je da se formira.

Sledeći Alperena Duymaza, Ali Ataya i Hafsanur Sancaktutan, 2 nova glumca pridružila su se glumačkoj ekipi serije koju je režirao Burak Arlıer. Prema vestima TV100, u seriji "Son Yaz" takođe će glumiti Ahu Turkpence i Emre Karayel .

Ahu Turkpence rođena je 2.januara 1977. u Samsunu na obali Crnog mora. Bila je zainteresovana za pozorište i uz pomoć bliskog prijatelja pridružila se glumačkoj ekipi umetničkog centra Mujdat Gezen. Radeći to, pauzirala je studije fizike na Univerzitetu Yildiz Teknik na čekanje. Imala je uloge u serijama Yedi Numara i Azad, a slavu je stekla glumeći u Bir Istanbul Masali. Turkpence se takođe pojavila u filmovima poput Neredesin Firuze, Keloglan Kara Prens'e Karsı, Dinle Neyden, Denizden Gelen i Kaybedenler Kulubu.

Emre Karayel rođen je 18. oktobra 1972. godine u Kadirliju u državi Adana. Nakon završetka gimnazije u Ankari , Karayel, koji je studirao ekonomiju na Fakultetu za ekonomiju i administrativne nauke Univerziteta Gazi, odlučio je da ne završi ekonomiju. Promenio je univerzitet i prebačen na pozorišni odsek Univerziteta Bilkent. Mladi glumac, koji je počeo da radi u TRT-u nakon završetka univerziteta 1999. godine, ovde je vodio i pripremao dečje programe. Karayel je zakoračio u svet bioskopa i najpoznatiji po TV serijama, nikada nije napuštao pozorište. Učestvovao je u mnogim uspešnim pozorišnim predstavama kao što su Testosteron, Othello, Ghetto i Azizname. Ulogom u Testosteronu, nagrađen je za najuspešnijeg muškog glumca godine na 13. dodeli, pozorišta Afife. Poznat je po serijama kao što su Kurtlar Vadisi PusuGümüşBir İstanbul Masalı, 1 Kadın 1 Erkek.

By: TV Exposed