Serija Hercai: Stigle dobre vesti

Serija Hercai, koja je dve sezone održala gledanost, spada među produkcijama koje su prestale sa snimanjem tokom perioda pandemije zbog Covida 19. Snimanje serije je zaustavljena nakon marta a publika već dugo čeka novu sezonu. Glumci koji su tokom ovog perioda uzeli odmor, okupili su se u Mardinu Midjatu, gde je serija snimljena pre malo ...

Serija Hercai: Stigle dobre vesti

Serija Hercai, koja je dve sezone održala gledanost, spada među produkcijama koje su prestale sa snimanjem tokom perioda pandemije zbog Covida 19. Snimanje serije je zaustavljena nakon marta a publika već dugo čeka novu sezonu.

Glumci koji su tokom ovog perioda uzeli odmor, okupili su se u Mardinu Midjatu, gde je serija snimljena pre malo vremena. Počelo je i snimanje za 3. sezonu. Dok su ljubitelji serije, koju su glumili Akın Akınozu i Ebru Sahin, nestrpljivo iščekivali novu sezonu, stigle su dobre dobre vesti.

Sa početkom septembarske sezone, TV serije počinju da se nižu. Počevši od ove nedelje, polako se vraćaju sa svojim novim sezonama. Datum emitovanja serije Hercai takođe je u žiži interesovanja. Gledaoci se sa nestrpljenjem pitaju kada će započeti serijal.

By: TV Exposed

NOVO - Nova postava u seriji Seni “Cok Bekledim”