O ovoj fotografiji Hande Ercel i Kerema Bursin se priča danima (FOTO)

Turska serija Sen Cal Kapimi stiče sve veću popularnost. Ta popularnost prati i glavne aktere serije, glumce Hande Ercel i Kerema Bursin. O njihovom odnosu se mnogo priča i piše. U seriji deluju sjajno, skladno i energija između njih je neverovatna. Pisalo se i o tome da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva. ...

O ovoj fotografiji Hande Ercel i Kerema Bursin se priča danima (FOTO)

Turska serija Sen Cal Kapimi stiče sve veću popularnost.

Ta popularnost prati i glavne aktere serije, glumce Hande Ercel i Kerema Bursin. O njihovom odnosu se mnogo priča i piše. U seriji deluju sjajno, skladno i energija između njih je neverovatna. Pisalo se i o tome da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva. O toj temi danas je govorio i Kerem.

Bez obzira na to, da li su u ljubavnoj vezi ili samo prijatelji, Hande i Kerem nastavljaju da oduševljavaju i prosto zrače. Dokaz za to je fotografija koju je mlada glumica ubacila na svoj zvaničan Instagram profil pre nekoliko dana. Na njoj su ona i njen dragi kolega, sa širokim osmesima na licu, a fotografija je već sakupila neverovatnih 2,5 miliona lajkova. Uz to što se broj lajkova povećava iz minuta i minut. Evo i pomenute fotografije.

https://www.instagram.com/p/CDg-OhdAmhc/

By: TV Exposed