Alparslan Buyuk Selcuklu u novoj sezoni donosi nove likove i efektne bitke

Priča koja je počela kao Uyanis Buyuk Selcuklu je prošle sezone došla na ekran kao Alparslan Buyuk Selcuklu i došlo je do velike promene. Serija Alparslan, u kojoj su glumili Fahriye Evcen i Baris Arduc, impresionirala je milione i postigla veoma dobru gledanost i pomogla TRT1 da postigne svoje ciljeve.

Alparslan Buyuk Selcuklu u novoj sezoni donosi nove likove i efektne bitke

Foto Credits: IMDB

Međutim, u drugoj sezoni, glavna glumica serije, Fahriye Evcen, nije htela da nastavi i napustila je priču. Dok je Baris Arduc ostao jedini u glavnoj ulozi nakon odlaska Evcen, Kayra Zapci se pridružila glumačkoj ekipi serije kao nova glavna ženska glumica sa likom Seferije Hatun. Uz inovacije napravljene u postavci priče serije Alparslan Buyuk Selcuklu, gledaćemo mnogo efektnije akcione scene. U drugoj sezoni TV serije Alparslan u postavu su dodani novi glumci. Velike promene čekaju publiku u priči, koja je pojačana glumcima kao što su Serhat Tutumluer, Kayra Zapci, Bora Cengiz, Umut Karadag i Oyku Gurman.

Saopštenjem turskog nacionalnog kanala TRT1 najavljeno je da će serija početi drugu sezonu u ponedeljak, 19. septembra. Oni koji željno iščekuju seriju Alparslan Buyuk Selcuklu sada su radoznali za novu epizodu.

Serija, koja je u prvoj sezoni emitovala 27 epizoda, počeće svojom 28. epizodom i ponovo će na nju povezati milione gledalaca. Interesovanje za trejler serije je takođe bilo veliko. U drugoj sezoni serije Alparslan ponovo ćemo gledati veoma efektne bitke. Navodeći da im je serija veoma nedostajala, publika je podelila komentare da su sa uzbuđenjem počeli da čekaju ponedeljak, 19. septembar.

Gledaoci u komentarima navode da sa interesovanjem prate seriju Alparslan jer im budi nacionalna osećanja i veoma je kvalitetna serija.

NOVO - Troje novih glumaca u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed