Beba Lalin, Kenana Imirzalioglua stigla na svet! (VIDEO)

Poznati par Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal preksinoć su dobili svoju ćerku Lalin. Saznalo se da su Sinem Kobal i njena ćerka u dobrom stanju i da su puštene iz bolnice dan nakon porođaja. Čim je par napustio bolnicu sa ćerkom, novinari časopisa takmičili su se jedni sa drugima kako bi imali fotografije slavnog para. ...

Beba Lalin, Kenana Imirzalioglua stigla na svet! (VIDEO)

Poznati par Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal preksinoć su dobili svoju ćerku Lalin. Saznalo se da su Sinem Kobal i njena ćerka u dobrom stanju i da su puštene iz bolnice dan nakon porođaja.

Čim je par napustio bolnicu sa ćerkom, novinari časopisa takmičili su se jedni sa drugima kako bi imali fotografije slavnog para. Kenan Imirzalioglu zajedno sa Sinem razgovarao je sa novinarima nakon što je u vozilu ostavio bebi torbu u kojoj je bila njihova ćerkica.

Sreća i uzbuđenje para, bila je vidljiva u njihovim očima. Prema vestima na tv100, porođaj se dogodio u bolnici Taksim Acibadem. Saznalo se da je Kobal rodila u vodi. Pre toga se saznalo da će par dati ćerki ime Lalin. Značenje imena Lalin znači crvena boja na starom jeziku. Takođe znači rubin crvena. Ime Lalin takođe znači cvet. Njegovo poreklo je tursko, arapsko i persijsko.

Evo trenutaka kada poznati par napušta bolnicu:

https://twitter.com/i/status/1319235585664495616

By: TV Exposed