Bensu Soral potvrdila da će glumiti u novoj seriji Tuzak | Klopka

Bensu Soral je poslednji put na TV ekrane došla sa serijom Cam Tavanlar Show TV-a, koja je prošle godine počela da se emituje kao letnja serija. Serija, u kojoj je igrala glavnu ulogu sa Kubilayom Akom, nije dobila očekivanu gledanost i ušla je u finale u 8. epizodi.

Bensu Soral potvrdila da će glumiti u novoj seriji Tuzak | Klopka

Foto Credits: IMDB

Nakon ovog razvoja događaja, koji je uznemirio fanove Bensu Soral, ime mlade glumice počelo je da se pominje u novoj seriji. Ime Akina Akinozua, glavnog muško glumca u TV seriji Tuzak / Klopka, koja će se emitovati na ekranima tv8 i privući pažnju svojim ambicioznim kadrom, već je dugo na dnevnom redu. Međutim, nije bilo jasno koja će glumica preuzeti glavnu žensku ulogu u seriji. Pominjalo se i ime Bensu Soral, ali nije bilo jasnoće ni potvrde, sve do skoro.

Potraga za glumicom za ovosezonski ambiciozni projekat tv8, čiji je vlasnik Acun Ilicali, je privedena kraju! Bensu Soral, koja je imenovana za glavnu žensku ulogu kao Akinozuova partnerka u seriji koju potpisuje Fabrika Yapim, objavila je svima da je prihvatila ulogu u seriji uz njen udeo na svom Instagram nalogu.

Serija Tuzak | Klopka, čiji će scenario pisati Eylem Kanpolat, čiji su scenariji u poslednje vreme veoma uspešni, već je ušla u žig publike. Radoznalost će se povećati sa Soral kao imenom koji će se pridružiti seriji, koja privlači pažnju svojom glumačkom ekipom.

U seriji Tuzak, Akin Akinozu daje život advokatu po imenu Umut. U seriji u kojoj će Talat Bulut igrati biznismena, Yagiz Can Konyali i Riza Kocaoglu će biti na ekranu kao Guven i Mete.

NOVO - Engin Ozturk u novoj TV seriji Sifirinci Gun | Nulti dan

By: TV Exposed