Berguzarl Korel i Halit Ergenc se NISU preselili u Englesku!

Pre nekoliko dana u turskim medijima se pojavila informacija da se bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel preselio u Englesku. Skoro svi mediji u Turskoj preneli su informaciju da će ovaj popularni par živeti u Londonu.

Berguzarl Korel i Halit Ergenc se NISU preselili u Englesku!

Foto Credits: DiziCentral

Turska štampa je nekoliko dana zaredom pisala da su Halit Ergenc i Berguzar Korel čak kupili kuću u Londonu i odlučili da žive u Engleskoj. Oni su navodno po toj teoriji trebali da žive u Engleskoj, da im tamo bude dom, a da u Tursku dolaze zbog posla, što priznaćete baš i nije imalo mnogo smisla. Nagađanja na ovu temu su trajala dok se nije oglasio njihov menadžer. On je rešio sve dileme i rekao pravu istinu.

Istina je takva da je vest o kupovini kuće u Engleskoj i selidbe ovog para van Turske – lažna. Halit i Berguzar su na odmoru. Tokom zajedničkog odmora posetili su London i neko vreme se zadržali u njemu zbog toga što im se grad svideo. Sem toga, ništa više nije bilo i prosto je pomalo neverovatno šta sve ljudi mogu da izmisle, tvrdi menadžer ovog para.

Nikakve odluke o preseljenju, kupovini kuće u Engleskoj nije bilo, niti je ikada bilo razmišljanja na tu temu. Ergenc i Korel su objavili nekoliko fotografija iz Londona što je očigledno bilo dovoljno nekome da dodje na ideju i napiše priču o preseljenju jednog od najpopularnijih turskih parova u Englesku.

Šta je sledeće, ostaje da se pitamo...

NOVO - Melis Birkan u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba

 By: Milt-TV Exposed