Burak Ozcivit o uspehu, sinu i prirodi...

Glumac Burak Ozcivit, koji je u intervjuu odgovarao na razna pitanja, između ostalog govorio je o pitanju uspeha kao motivacionog faktora, o svom sinu i o ljubavi prema prirodi. Burak je važnost uspeha objasnio sledećim rečima: „Uspeh je svima nama toliko važan da svako nastoji da bude uspešan za sebe. Jer je uspeh naša najveća ...

Burak Ozcivit o uspehu, sinu i prirodi...

Foto Credits: Turkish TV Magazine

Glumac Burak Ozcivit, koji je u intervjuu odgovarao na razna pitanja, između ostalog govorio je o pitanju uspeha kao motivacionog faktora, o svom sinu i o ljubavi prema prirodi.

Burak je važnost uspeha objasnio sledećim rečima: „Uspeh je svima nama toliko važan da svako nastoji da bude uspešan za sebe. Jer je uspeh naša najveća motivacija. Sve nas povezuje sa životom i omogućava nam da nešto postignemo ... Zbog toga ljude čini veoma srećnima da budu uspešni u životu, da budu uspešni u porodičnim odnosima, kao i u prijateljskim odnosima. Mislim da je uspeh veoma važan za sve nas. ”

Govoreći o svom sinu Karanu, glumac je rekao da po povratku kući sa seta uveče uspavljuje sina. Glumac je rekao: „Kad kažem zvezde, tada mislim na Karana. Jer ja ga uspavljujem nakon što dođem sa posla. Jedino što malog gospodina uspavljuje su zvezde. Ne može da zaspi a da ne vidi zvezde. „Vodimo ga u baštu, a on spava gledajući zvezde.“

Burak Ozcivit objašnjava da kada se spomene zima, prvo što mu padne na pamet su prehlade. Glumac, naravno više voli leto. Navodeći da je značaj prirode veoma bitan tokom procesa pandemije, kada su svi zatvoreni u kućama, glumac je rekao da je priroda veoma važna za ljudski život. Ozcivit je rekao da sve u životu ima ravnotežu i da sve u životu od nje i zavisi.

By: Tv Exposed

NOVO-Turska glumica Yesim Ceren Bozoglu