Čeka nas veoma zanimljiva epizoda serije Bahar!

Objavljen je novi trejler za 10. epizodu serije Show TV-a Bahar, koju producira MF Yapim.

Čeka nas veoma zanimljiva epizoda serije Bahar!

Foto Credits: IMDB

Serija Bahar, koja je postigla dvocifrenu ocenu u svim kategorijama publike, napreduje sa veoma uspešnom strukturom priče.

U ovom periodu kada se Demet Evgar istakla na društvenim mrežama svojim glumačkim uspehom, uspeh serije Bahar bio je novo iskustvo za industriju.

U 10. novoj epizodi serije Bahar, koja je veoma uspešna u privlačenju ženskih gledalaca na ekran, Baharovo saznanje činjenica o Rengin i Timuru promeniće sve.

Promena ravnoteže

Trejler, u kojem su činjenice otkrivane jedna po jedna, dao je naznake da će se ravnoteža promeniti u novoj epizodi.

U trejleru je pažnju privukla Nevrina reakcija na saznanje o vezi Timura i Rengin, dok je Baharin sukob sa Rengin dao prve signale da će se uzbuđenje nastaviti nesmanjenjem u novoj epizodi. Bahar, koja je neko vreme sumnjala u Timura, rekla je “Imaćemo nezaboravnu noć”, i povećala radoznalost publike.

Režiju potpisuje Neslihan Yesyliurt, scenario Ayca Uzum, serija koju potpisuje MF Yapim uključuje sledeće glumce: Demet Evgar, Bugra Gulsoy, Mehmet Yilmaz Ak, Ecem Ozkaya, Fusun Demirel, Elit Andac Cam, Demirhan Demircioglu, Nil Sude Albairak, Alisa Sezen Sever, Hasan Sahinturk i drugi.

Serija Bahar će nas podsetiti da je moguće početi ispočetka uprkos svemu. Svakog utorka u 20.00 na Show TV-u!

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Uzbudljiva epizoda serije Kirli Sepeti | Prljavi veš!

By: TV Exposed