Današnji slavljenik je Firat Celik

Danas svoj 42. rođendan proslavlja tursko-nemački glumac Firat Celik. Firat je rođen 25. marta 1981. godine u mestu Ostfildern u Nemačkoj.

Današnji slavljenik je Firat Celik

Foto Credits: Dizilah

Firat Celik je rođen u Ostfildernu, ali je tu živeo do svoje druge godine. Njegovi roditelji su turski imigranti koji su se vratili u domovinu u njegovoj trećoj godini života. Nakon toga, kada je Firat imao devet godina, preselili su se u Francusku. Porodica Celik je od tada živela u mestu Champigny-sur-Marne, predgrađu Pariza.

Sa svojih devetnaest godina, Firat Celik je počeo da se bavi modelingom i advertajzingom. Uz podršku najbližih ubrzo je uzeo časove glumce. U početku nije bio siguran koju karijeru da odabere, ali se sve promenilo kada je upoznao režisera Therirryija Harcourta. Harcourt je verovao u njegove mogućnosti i talenat za glumu i odlučio da ga školuje kao glumca.

Prvu ulogu imao je 2008. godine u projektu Famille d acceuil gde je glumio Ilhana. Kasnije se istakao ulogama u TV serijama 20 Dakika, Firuze, Gonul Isleri i Poyraz Karayel. Glumio je i u nekoliko filmova, među kojima se ističu Welcome, Ay Buyurken Uyuyamama i 8 Saniye.

Poslednju ulogu imao je u internet seriji Sakli u kojoj je glumio Ozana.

NOVO - Tolga Gulec  i Yasemin Kay Allen – novi ljubavni par?!

By: Milt-TV Exposed