Devojka Buraka Deniza ne zaboravlja uvrede!

Didem Soydan, lepša polovina turskog glumca Buraka Deniza, još jednom je posetila tužilaštvo. Didem zahteva kaznu za jednog od korisnika društvenih mreža koji joj je u komentarima uputio gnusne uvrede. Soydan tvrdi da nema nameru da zaboravi na to šta se desilo i da je narušena njena reputacija. Korisnik društvenih mreža inicijala F.A. (28) je ...

Devojka Buraka Deniza ne zaboravlja uvrede!

Didem Soydan, lepša polovina turskog glumca Buraka Deniza, još jednom je posetila tužilaštvo.

Didem zahteva kaznu za jednog od korisnika društvenih mreža koji joj je u komentarima uputio gnusne uvrede. Soydan tvrdi da nema nameru da zaboravi na to šta se desilo i da je narušena njena reputacija. Korisnik društvenih mreža inicijala F.A. (28) je dao izjavu u kojoj kaže da se ne seća da je uradio tako nešto, niti da je vređao Didem.

Tužilaštvo je otvorilo istragu, zahtevajući kaznu zatvora u trajanju od dve i po godine. Sve je dokumentovano, a Soydan je istrajna da dobije pravdu. Podsećamo, po turskom zakonu korisnici društvenih mreža nemaju pravo na anonimnost. Tužilaštvo može da dobije informacije o svim korisnicima i tome šta pišu na društvenim mrežama.

NOVO - Miray Daner blizu nove uloge – i to u inostranstvu

By: TV Exposed