Džejla Ramović - nova zvezda Balkanske muzike

Za ime mlade Džejle Ramović se prvi put čulo u takmičenju “Neki novi klinci”. Džejla je u prvoj sezoni tog takmičenja bila najuspešnija od svih njenih vršnjaka. Mlada pevačica je rođena 29. aprila 2002. godine u mestu Goražde, u BiH. Svoj proboj u svetu muzike otpočela je u takmičenju “Neki novi klinci” gde je bila ...

Džejla Ramović - nova zvezda Balkanske muzike

Za ime mlade Džejle Ramović se prvi put čulo u takmičenju "Neki novi klinci". Džejla je u prvoj sezoni tog takmičenja bila najuspešnija od svih njenih vršnjaka.

Mlada pevačica je rođena 29. aprila 2002. godine u mestu Goražde, u BiH. Svoj proboj u svetu muzike otpočela je u takmičenju "Neki novi klinci" gde je bila najuspešniji takmičar. Dve godine kasnije, u sezoni 2018/2019 Džejla je bila pobednik "Zvezda Granda" i postala važan član ove produkcije. U takmičenju "Zvezde Granda" je sarađivala sa evrovizijskom pobednicom Marijom Šerifović koja joj je bila mentor.

Do pobede u tom takmičenju je izdala tri pesme. To su Ruža (2017), Potraži me (2017) i Jedna kao nijedna (2018). Veliku pažnju i ogroman broj pregleda su skupile i njene obrade popularnih pesama.

https://www.youtube.com/watch?v=Vn_rw0mDxTg

Nakon pobede u "Zvezdama Granda" Džejla Ramović je izdala pesmu "Ruine" koja je za četiri meseca na Youtube-u pregledana i preslušana više od 11 miliona puta. Važnu podršku u građenju svoje karijere, kako je sama isticala ima od svoje porodice, oca Sinana i majke Edite Ramović. Uz to, njene sestre Lejla i Šejla, u korak prate mladu i buduću zvezdu muzike na Balkanu.

https://www.youtube.com/watch?v=30pyRH9KNkY

By: TV Exposed