Elif Ozkul ima novu ulogu

Turska glumica Elif Ozkul potpisala je ugovor za rad na novom, veoma ambicioznom projektu. Prenosimo o kojoj seriji je reč.

Elif Ozkul ima novu ulogu

Foto Credits: Dizilah

Elif Ozkul će se pojaviti u novoj televizijskoj seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo. Reč je o seriji koja će biti emitovana na kanalu TV8, a u kojoj će glavne uloge tumačiti Cagatay Ulusoy i Alina Boz. Trenutno nije poznato koju ulogu u ovom projektu će imati Elif. Ta i mnoge druge informacije se očekuju vrlo brzo. Serija Suslu Korkuluk je jedna od najzapaženijih u poslednje vreme i projekat od kog se dosta očekuje.

Kada je u pitanju glumačka karijera Elif Ozkul, ova mlada glumica se pojavila u šest projekata. Poslednju ulogu imala je u filmu Hababam Sinifi Yaz Oyunlari, u kojem je glumila Elif.

Poslednja serija na kojoj je radila je Yemin / Zakletva. U njoj se u trideset epizoda pojavila kao Kumru. Pre nje, glumila je Sevdu Sahin u TV seriji Vuslat. Imala je uloge i u projektima Abdulhamid i Kara Sevda.

Prvu ulogu imala je u filmu Seytanin Cocuklar-El Ebyaz 2016. godine. U njemu je tumačila lik po imenu Cigdem.

Sada je dobila šansu da svoj glumački kvalitet pokaže u novoj televizijskoj seriji za koju se očekuje da će postati hit. Da li će tako i biti saznaćemo vrlo brzo...

NOVO - Burak Deniz o seriji Sahmeran i budućim planovima

 By: Milt-TV Exposed