Emre Kinay se vraća na TV ekrane sa serijom Donence

Među novim projektima kada su u pitanju turske letnje serije polako se izdvaja serija Donence. Jednu od uloga u ovoj seriji tumačiće i Emre Kinay.

Emre Kinay se vraća na TV ekrane sa serijom Donence

Foto Credits: DiziCentral

Emre Kinay je nedavno pričao o projektu Donence. Glumac je na tu temu rekao: „Donence je ljubavna priča koju dugo nismo videli na TV-u i koja će podići svest...“.

Snimanje nove TV serije Kanala D pod nazivom Donence, koja će se pojaviti pred publikom tokom letnje sezone, nastavlja se punom parom.

Jedan od istaknutih glumaca Emre Kinay pridružio se glumačkoj ekipi projekta Donence, koja će na ekranu pružiti vizuelnu gozbu sa istorijom i netaknutom jedinstvenom prirodom Izmir Foče.

Ljubavna priča iz stvarnog života

Kinay će u seriji dati život liku Haruna. Emre, koji definiše Donence kao ljubavnu priču koja će podići svest izjavio je:

„Donence je priča koju dugo nismo videli na televiziji… Ljubavna priča iz stvarnog života koja će podići svest… Srećan sam što dajem život ponovo saosećajnom liku posle dugo vremena. Nadam se da naša publika misli isto kao i mi.”.

Dok Kerem Cakiroglu sedi u rediteljskoj fotelji TV serije Donence, koju producira Kanal D Productions, Nuray Uslu piše scenario. U glumačkoj ekipi serije u kojoj glume Caner Topcu i Sumeyye Aidogan, uspešna imena kao što su Didem Inselel, Emre Kinay, Ulku Hilal Ciftci, Can Kiziltug, Doga Karakas, Atakan Hosgoren. Tu su i Nazli Canibizi, Mesut Yilmaz i Edanur Gulbudak.

Sa svojom emotivnom pričom, dugo očekivani projekat Donence će uskoro biti na Kanalu D.

View this post on Instagram

A post shared by emrekinay (@emrekinay)

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan se zahvalio na uspešnoj sezoni serije Emanet!

By: TV Exposed