Halil Ibrahim Ceyhan se zahvalio na uspešnoj sezoni serije Emanet!

Serija Emanet je dnevna produkcija i susreće se sa publikom radnim danima. Kanal 7, na kojem se emituje, ima određenu gledanost, ali kada se pogleda rejting, mora se reći da je iza mejnstrim televizijskih kanala.

Halil Ibrahim Ceyhan se zahvalio na uspešnoj sezoni serije Emanet!

Foto Credits: Haberler

Uprkos svim ovim nedostacima, iznenađujući je uspeh što je Halil Ibrahim Ceyhan dobio tako veliku pažnju na društvenim medijima.

Zato što je mladi glumac imao veoma uspešan process u karijeri sa Silom Turkoglu u prve dve sezone.

Turkoglu je napustila projekat i postavila sebi novi put sa serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i dobija veoma dobre povratne informacije.

Uočava se porast interesovanja za Halila Ibrahima Ceyhana, koji ostaje u seriji Emanet i nastavlja put sa svojom novom partnerkom.

Blista na mrežama

Glumac je prikazan među najpopularnijim turskim glumcima TV serija i treba reći da interesovanje za njega na društvenim mrežama nije ono interesovanje koje se odvija u određenom periodu, a zatim bledi.

Halil Ibrahim Ceyhan već duže vreme blista na društvenim mrežama. Dok je još jedna sezona iza nas u seriji Emanet, Halil je takođe na svom Instagram storiju podelio objavu nakon naporne sezone. Glumac je u njoj rekao:

„Hvala svima koji su doprineli. Za sobom smo ostavili punu sezonu. Nagomilali smo dobra prijateljstva, iskustva. Hvala puno celom timu Emaneta sa ljubavlju i poštovanjem.”.

Kako se još jedna sezona završava u seriji Emanet, čini se da će se Halil Ibrahim Ceyhan sija kroz društvene mreže i vuče milione gledalaca za sobom sve više.

I da, po najavama Emanet će dobiti još jednu sezonu…

NOVO - Ersin Arici dobija pohvale za glumu u seriji Yali Capkini!

By: TV Exposed