Evo zbog čega su se posvadjali Kubilay Aka i Mert Ramazan Demir!

Turska štampa već neko vreme piše o sukobu koji se dogodio izmedju dva mlada turska glumca. Akteri ovog dogadjaja, bolje rečeno rasprave bili su Kubilay Aka i Mert Ramazan Demir.

Evo zbog čega su se posvadjali Kubilay Aka i Mert Ramazan Demir!

Foto Credits: Haberler

U ponedeljk 12. decembra, jedna od najpoznatijih produkcionih kompanija u Turskoj, OGM Pictures održala je žurku povodom novogodišnjih praznika. Na toj žurci su bili prisutni mnogi poznati turski glumci. Među njima su se našli Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu, zvezde TV serije Yali Capkini, ali i Kubilay Aka.

Nakon završetka proslave OGM-a, grupa glumaca medju kojima su se našli i njih troje je odlučila da zajedno odu u jedan klub i tamo nastave svoj provod. Međutim, Kubilay Aka je zamerio Mertu Ramazanu Demiru da ima previše slobode u odnosu sa Afrom i verbalno se sukobio sa kolegom. Da li je u pitanju stvarno previše slobode ili je Aka bio u alkoholisanom stanju, preterao u reakciji, pa odlučio da se sukobi sa Demirom, nije poznato, ali svedoci su potvrdili da mu je rekao „Svi gledaju, pazi šta radiš!“. Kubilay je dobar prijatelj sa Mertom Yaziciogluom i Afrom već godinama, pa nije isključeno da mu je stvarno zasmetalo Demirovo ponašanje i odnos prema Afri.

S druge strane, Afra, Mert Ramazan Demir i Mert Yazicioglu su takođe godinama dobri prijatelji, zaista su male šanse da je Demir radio nešto što bi izazvalo neprijatnost Afri, pa se postavlja pitanje šta je to toliko zasmetalo Kubilayu.

Ersin Arici je brzo intervenisao i smirio celu tu situaciju. Izveo je Kubilaya Aku napolje, stavio ga u taksi i poslao kući. Dok neki, uključujući Burcu Alptekin smatraju da je Aka napravio skandal za koji nije imao ni trunku osnova, koji mu uopšte nije bio potreban i ljuti su zbog toga, drugi, kao što je bloger Dedikoducu Cocuk smatraju da je Kubilay samo ljubomoran zbog Mertovih uspeha...

NOVO - Oyku Celik o greškama koje se prave u TV serijama

By: TV Exposed