Furkan Andic veruje u scenario i tim nove serije!

Ljubitelji turskih TV serija u stranim zemljama posebno su zainteresovani za priče u kojima se u turskim TV serijama obilato pojavljuju kulturne karakteristike.

Furkan Andic veruje u scenario i tim nove serije!

Foto Credits: Haberler

Druga epizoda serije Yildizlar Bana Uzak, čija je prva epizoda emitovana na ATV-u u nedelju uveče, ali nije postigla dobre rezultate u gledanosti, biće emitovana 7. januara.

Projekat Yildizlar Bana Uzak | Zvezde su daleko od mene, TV serija u kojoj glume Furkan Andic i Burcu Kiratli, ima izuzetnu priču.

Ova priča, koja uključuje ljubav, izdaju, osvetu i pravdu, čini se veoma produktivnim radom, posebno za ljubitelje turskih TV serija u inostranstvu koji se posebno trude da nauče tursku kulturu.

Serija, koja priča ljubavnu priču likova Kadira i Asli, biće poremećena Hanovom intervencijom i pretvoriće se u veliku priču o čežnji i osveti.

Emotivna serija i uloga

Furkan Andic ponovo izlazi pred publiku sa emotivnom ulogom sa svojim likom Kadira.

Andic će ponovo impresionirati svoje fanove svojim likom Kadira, koji se odupire nepravdi i ima strast da se osveti onima koji pokušavaju da mu oduzmu ljubav.

Poznati glumac je izjavio da je uzbuđen i rekao:

Veoma sam uzbuđen, to je veoma lep projekat. To je projekat čijem scenariju veoma verujem. To je projekat u kome ima veliko poverenje u glumačku ekipu i tim iza kamere. Zato smo svi uzbuđeni. Uzbuđeni smo kao tim. Nadam se da će biti dobro, nadam se da će odjeknuti kod publike. Takođe možemo učiniti da se našoj publici sviđa projekat.”.

Dakle, šta će gledaoci pronaći u seriji? Furkan Andic kaže: „U priči ćete naći ljubav, naći ćete osvetu, naći ćete pravdu, naći ćete prijateljstvo i porodičnu toplinu. To je priča koja odražava nas i našu kulturu.".

View this post on Instagram

A post shared by atv (@atvturkiye)

NOVO - Burcu Kiratli uzbuđena zbog povratka na TV ekrane!

By: TV Exposed