"Gospodin pogrešni" na sudu

Kanal D je drugi put podneo zahtev sudu da zaustavi emitovanje serije Bay yanlış (Gospodin pogrešni), u kojoj uloge dele Can Yaman i Ozge Gurel. Kanal koji se prošle sedmice prijavio sedmom Privrednom sudu suda u Istanbulu, želeo je da donese privremenu zabranu za TV seriju “Gospodin pogrešni”. Međutim, sud je odbio, ne prihvatajući zahtev. ...

"Gospodin pogrešni" na sudu

Kanal D je drugi put podneo zahtev sudu da zaustavi emitovanje serije Bay yanlış (Gospodin pogrešni), u kojoj uloge dele Can Yaman i Ozge Gurel.

Kanal koji se prošle sedmice prijavio sedmom Privrednom sudu suda u Istanbulu, želeo je da donese privremenu zabranu za TV seriju "Gospodin pogrešni". Međutim, sud je odbio, ne prihvatajući zahtev. Kanal D se ovog puta 2. jula prijavio drugom sudu. Kanal D je od producentske kuće Gold Film tražio odštetu od 100 hiljada lira, ali i ovaj put su bili odbijeni. Dok je Kanal D pravio dogovor za seriju sa Gold Filmom, Gold Film se dogovorio sa televizijom FOX, i kažu da su zbog toga oni žrtve ove situacije.

U tom procesu se kanal dva puta obraćao sudu da bi se sprečilo emitovanje serije. Producent serije, Faruk Turgut, rekao je: "Neko je ostavio sav posao i pokušava da zaustavi emitovanje serije. Želeli su da iskušaju sreću i drugi put, ali ni ovaj put nije uspelo. Zakoni su isti na svakom sudu. Ali kako vi želite, nastavljajte da pokušavate."

Seriju sa prevodom pratite na movtex.com