Kurulus Osman počeo drugu sezonu velikom promenom!

Najgledanija i najpopularnija serije sezone Kurulus Osman započela je svoju drugu sezonu 28. epizodom koja se prikazala na ATV-u 7. oktobra u 20:00. Sa novim izgledom Buraka Ozcivita, novim glumcima i likovima iznenađenja, Kurulus Osman se prvi put sastao sa publikom sa svojim obnovljenim konceptom. U prvoj epizodi 2. sezone, Ertugrul-beg se vraća u logor, ...

Kurulus Osman počeo drugu sezonu velikom promenom!

Najgledanija i najpopularnija serije sezone Kurulus Osman započela je svoju drugu sezonu 28. epizodom koja se prikazala na ATV-u 7. oktobra u 20:00.

Sa novim izgledom Buraka Ozcivita, novim glumcima i likovima iznenađenja, Kurulus Osman se prvi put sastao sa publikom sa svojim obnovljenim konceptom. U prvoj epizodi 2. sezone, Ertugrul-beg se vraća u logor, Osman-beg i njegove alpe se suprotstavljaju vizantijskoj vojsci.

Osvajanjem zamka Kulucahisar; Osman-beg, koji je privukao bes Konstantinopolja i cara, uspostavio je mir u krajnjem regionu. Vizantijski car, koji je preduzeo akciju protiv Osman-bega i odlučio da Ayu Nikolu, jednog od svojih najiskusnijih zapovednika, pošalje u region, odlučan je u nameri da eliminiše ovog turskog bega.

By: TV Exposed

NOVO-Suprug Ozgu namal preminuo!