Završeno snimanje serije "Kralj"

Na poslenjem setu serije “Kralj” koji je završen 6. septembra 2020 godine, rediteja Zdravka Šotre bilo je više od 160 ljudi. Scenario serije adaptiran je prema romanu  Vuka Draškovića “Aleksandar od Jugoslavije”,u produkciji “United medije”. Serija Kralj predstaviće period od ulaska kralja Aleksandra u oslobođeni Beograd po završetku Prvog svetskog rata, sve do njegovog atentata ...

Završeno snimanje serije "Kralj"

Na poslenjem setu serije "Kralj" koji je završen 6. septembra 2020 godine, rediteja Zdravka Šotre bilo je više od 160 ljudi.

Scenario serije adaptiran je prema romanu  Vuka Draškovića “Aleksandar od Jugoslavije",u produkciji “United medije”.

Serija Kralj predstaviće period od ulaska kralja Aleksandra u oslobođeni Beograd po završetku Prvog svetskog rata, sve do njegovog atentata u Marseju.

Snimanje je bilo planirano i u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Francuskoj, ali to nije bilo moguće zbog zatvorenih granica usled pogoršanja epidemiološke situacije.

Jedna od glavnih glumica serije Tamara Aleksić je izjavila:“Svi smo morali da prođemo optšu obuku, a produkcija Vision Team nam je omogućila i časove francuskog i rumunskog, časove vožnje za neke koje ne voze, pomoć kod nutricioniste. Ja sam recimo morala da se ofarbam i da se ugojim sedam kila”.

By: TV Exposed

NOVO- Serija Močvara – počela!