Kurt Umut - novi član serije Seref Sozu

Umut Kurt pridružio se glumačkoj ekipi TV serije “Seref ​​Sozu”, koja se snima u Izmiru. Serija počinje ove sezone na Show TV. Umut Kurt (rođen 17. aprila 1981, Erzincan) je glumac poznat po svom filmu “Beynelmilel”  i TV seriji “Hatırla Sevgili” . Amaterski je počeo da se bavi glumom 1997. godine. Nakon diplomiranja na Konzervatorijumu umetničkog ...

Kurt Umut - novi član serije Seref Sozu

Umut Kurt pridružio se glumačkoj ekipi TV serije "Seref ​​Sozu", koja se snima u Izmiru. Serija počinje ove sezone na Show TV.

Umut Kurt (rođen 17. aprila 1981, Erzincan) je glumac poznat po svom filmu "Beynelmilel"  i TV seriji "Hatırla Sevgili" . Amaterski je počeo da se bavi glumom 1997. godine. Nakon diplomiranja na Konzervatorijumu umetničkog centra Mujdat Gezen, pridružio se glumcima Kulturnog centra Besiktas. Sviranje baglame, pevanje kao i gluma su njegovi istaknuti atributi. Projekti po kojima je poznat su: Kavşak (2011)kao Haydar, Beni Böyle Sev (2014) kao Mazhar, Tatar Ramazan (2013) - Emir, Payitaht "Abdülhamid" (2017)- Celal Yüzbaşı, İtirazım Var (2014) - Müezzin Efrahim...i mnogi drugi.

By: TV Exposed

NOVO-Kompanija Ay Yapin stopirala snimanje serija zbog korone!