Mirjana Bobić Mojsilović glumi u seriji "Azbuka našeg života"

Romani “Azbuka mog života” i “Muška azbuka”, Mirjane Bobić Mojsilović, iskorišćeni su za scenario serije koju će režirati jelena Bajić Jočić. Serija se radi u koprodukciji sa Telekomom Srbiuje. Mirjane Bobić Mojsilović je izjavila:“Kada date svoja dela u ruke scenaristima, to je kao da svoje dete dajete nekom drugom na čuvanje, ali na neograničeni period.“ ...

Mirjana Bobić Mojsilović glumi u seriji "Azbuka našeg života"

Romani "Azbuka mog života" i "Muška azbuka", Mirjane Bobić Mojsilović, iskorišćeni su za scenario serije koju će režirati jelena Bajić Jočić. Serija se radi u koprodukciji sa Telekomom Srbiuje.

Mirjane Bobić Mojsilović je izjavila:Kada date svoja dela u ruke scenaristima, to je kao da svoje dete dajete nekom drugom na čuvanje, ali na neograničeni period.“

Jelena Bajić Jočić i scenaristi Milica Jeftić i Boris Grgurović, napravili su sjajan tekst, spojivši dva romana slične tematike, sa različitim aspektom na brak, ljubav, vernost i razvod.

Mirjane Bobić Mojsilović,nije samo potpisnica romana po kojoj je rađena serija, već ona u ovoj seriji ima i glumačku ulogu.

Ta uloga je samo jedan mali minjon, medaljon. Igraću jednu malu ulogu, a genijalna Jelena Bajić Jočić smislila je da glumim psihoanalitičarku moje junakinje iz romana. Ima li ičeg lepšeg od toga da pisac analizira lik kog je u romanu osmislio. U pitanju su dve scene samo, ali je svakako zanimljivo.“, izjavila je Mirjana s osmehom.

By: TV Exposed