Hande Dogandemir bez komentara o vezi sa Onurom Tunom

Turska glumica Hande Dogandemir primećena je u društvu Hazal Turesan pre dva dana. Tom prilikom novinari su od nje zatražili kratak intervju.

Hande Dogandemir bez komentara o vezi sa Onurom Tunom

Foto Credits: Internet Haber

Hande Dogandemir je pristala na razgovor, ali nije odgovorila na većinu pitanja koja su zanimala novinare. Najveći broj njih odnosio se na njenu romansu sa kolegom, Onurom Tunom. Podsećamo, par je bio u kraćoj ljubavnoj vezi, ali na tu temu nikada nisu govorili. Tako je bilo i ovog puta, Hande nije želela da komentariše bilo šta vezano za Onura i njihovu vezu.

U njenom ljubavnom životu verovatno sada nema nikog, ali je slobodna i pri izboru posla. Poslednji projekat u kom se Hande Dogandemir pojavila je televizijska serija Annemizi Saklarken, koja je potrajala svega sedam epizoda. U njoj je glumila Handan Bulut.

Pre ove serije radila je na projektima Hukumsuz, Kirmizi Oda, Yuzlesme, Can Kiriklari i drugim. Do sada je imala ulogu dvadeset i jednom projektu.

Prva TV serija na kojoj je Dogandemir radila je Kahramanlar. U njoj je u 2009. godini glumila Zeynep. Ostaje da vidimo u kom to novom projektu ćemo gledati ovu damu.

NOVO - Burcu Ozberk o završetku serije Ask Mantik Intikam

By: Milt-TV Exposed