Hande Ercel uputila lep gest... (FOTO)

Hande Ercel, koja ne pada sa dnevnog reda sa svojom romantičnom serijom u komičnom stilu, ne prolazi nezapaženo uz njene šaljive objave na društvenim mrežama. Glumica takođe deli razne objave iz svog svakodnevnog života. Konačno, ona je došla do izražaja svojom objavom priče o kolegi. Hande Ercel, jedno od najomiljenijih među popularnim imenima mlade generacije, ...

Hande Ercel uputila lep gest... (FOTO)

Hande Ercel, koja ne pada sa dnevnog reda sa svojom romantičnom serijom u komičnom stilu, ne prolazi nezapaženo uz njene šaljive objave na društvenim mrežama.

Glumica takođe deli razne objave iz svog svakodnevnog života. Konačno, ona je došla do izražaja svojom objavom priče o kolegi.

Hande Ercel, jedno od najomiljenijih među popularnim imenima mlade generacije, takođe skreće pažnju svojim skromnim stavom. Glumica pokazuje da se dobro slaže sa glumicama u produkciji, postovima koje postavlja u svakoj prilici. Još jedno ime ima posebno mesto u životu Hande Ercel. To je Burcu Ozberk, koja je trenutno na dnevnom redu sa Foksovom novom serijom Cocukluk. Hande Ercel uputila je gest svojom objavom na Instagramu svojoj prijateljici glumici koja je započela svoju novu seriju poželevši joj uspeh. Zapravo, Burcu Ozberk i Hande Ercel su dobre prijateljice. Čak su i na odmor išle sa njenom starijom sestrom Gamze Ercel nakon što je izgubila majku.

Hande Ercel je u svojoj objavi nazvala Burcu Ozberk, koja joj je vrlo slična „svojom bliznakinjom“.

Evo poruke Hande Ercel upućene Burcu Ozberk ...

By: TV Exposed

NOVO-Oni koji saznaju da su glumica iz serije Bir Zamanlar Cukurova Nazan Kesal i Ercan Kesal iz serije Cukur venčani, doživljavaju drugi šok!