Hazal Kaya vodi pravnu bitku

Turska glumica Hazal Kaya je ponovo došla u centar pažnje medija. Evo i o čemu se radi.

Hazal Kaya vodi pravnu bitku

Foto Credits: DiziCentral

Hazal Kaya je nedavno učestvovala u sudskom procesu koji je dobila, barem u prvom stepenu. Glumica je tužila stanodavca i ceo proces je završeno. Sve je počelo kada su Hazal žalila na pljesniv miris u kući koju je iznajmila u Gokturku. Vlasnik tada nije želeo da izvrši potrebne radove na kući i zakup je prekinut. Kaya je nakon toga tražila da joj se vrati novac koji je unapred platila a nakon što je stanodavac to odbio, glumica je pokrenula tužbu.

Nakon istrage, utvrđeno je da je glumica bila u pravu. Kuća nije bila neodgovarajuća za život usled nedostatka potrebne izolacije. Sud je naložio stanodavcu da Kayi vrati deposit za sedam mesec koji je glumica dala pri prvobitnom dogovoru. Ipak, vlasnik kuće je uložio žalbu, pa će ceo proces biti nastavljen.

Dok traje ova pravna bitka Hazal Kaya očekuje prinovu. Uz to, potvrđeno je da će serija Midnight at the Pera Palace biti nastavljena, tj. da će dobiti novu sezonu koja će biti snimljena tokom leta. Glumica je na večeri koju je organizovao Netflix potvrdila da će se naći u novoj sezoni ove popularne digitalne turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Pohvale za novi lik u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed