Serija Uyanis Buyuk Selcuklu oduševljava publiku

Druga epizoda Uyanis Buyuk Selcuklu , koja se emituje ponedeljakom uveče na ekranima TRT1, obradovala je publiku svojim vrlo efikasnim nastupom. Oni koji su gledali 2. epizodu 5. oktobra, gotovo su ostali bez daha. U drugom delu se videlo da je, iako je ratnih scena bilo malo, predstavljena profesionalna vizuelnost. Gledali smo drugu epizodu u ...

Serija Uyanis Buyuk Selcuklu oduševljava publiku

Druga epizoda Uyanis Buyuk Selcuklu , koja se emituje ponedeljakom uveče na ekranima TRT1, obradovala je publiku svojim vrlo efikasnim nastupom. Oni koji su gledali 2. epizodu 5. oktobra, gotovo su ostali bez daha.

U drugom delu se videlo da je, iako je ratnih scena bilo malo, predstavljena profesionalna vizuelnost. Gledali smo drugu epizodu u kojoj se likovi serije bolje uklapaju i mnogo se ističe Ekin Koc sa likom Ahmeta Sencera. Bugra Gulsoy, koji glumi sultana Meliksaha, takođe je uspeo da prikaže drugačiju sliku od njegovih ostalih uloga do danas. Leyla Lydia Tugutlu takođe je cenjena kao Elcin Hatun. Naravno, Mehmet Ozgur, u liku Nizamulmulka, vezira Velike države Seldžuka, stavlja svoj potpis na legendarnu predstavu.

Treća epizoda Uyanis Buyuk Selcuklu emitovaće se u ponedeljak, 12. oktobra.

By: TV Exposed

NOVO-Neočekivani oproštaj u seriji Cukur! (FOTO)