Počelo snimanje novih epizoda turske serije Hekimoglu

Lepe vesti za fanove serije Hekimoglu. Glumci su se vratili na set, i nastavljeno je snimanje novih kadrova turske adaptacije čuvene serije Dr. House. Serija je kao i sve nažalost prekinuta zbog epidemije koronavirusa, a sada se stvari polako vraćaju u normalu. Snimanje novih epizoda je nastavljeno uz maksimalno poštovanje propisanih mera zaštite. Kada je ...

Počelo snimanje novih epizoda turske serije Hekimoglu

Lepe vesti za fanove serije Hekimoglu.

Glumci su se vratili na set, i nastavljeno je snimanje novih kadrova turske adaptacije čuvene serije Dr. House. Serija je kao i sve nažalost prekinuta zbog epidemije koronavirusa, a sada se stvari polako vraćaju u normalu. Snimanje novih epizoda je nastavljeno uz maksimalno poštovanje propisanih mera zaštite. Kada je reč o nastavku emitovanja serije Hekimoglu, ono je zakazano za jesen. Tačnije, očekuje se da će nove epizode biti prikazane već od prve nedelje septembra.

Uloge u ovoj seriji tumače Timucin Esen kao Ates Hekimoglu, Okan Yalabik kao Orhan Yavuz, Ebru Ozkan kao Ipek Tekin Kaan Yildirim kao Mehmet Ali Caglar, Aytaç Sasmas kao Emre AcarDamla Colbay kao Zeynep Can i drugi.

Režiser serije je Hulya Gezer, a seriju je kreirao David Shore.

By: TV Exposed