Ivan Bosiljčić završio dva projekta u Rusiji

Glumac Ivan Bosiljčić proveo je pet meseci u Rusiji gde je radio na dva projekta. U pitanju su serija “Kazanova u Rusiji” od koje se prema opštem mišljenju u Rusiji mnogo očekuje, i film “Ruski rob” u kojem se našao u ulozi turskog sultana. U izjavi za TV dodatak “Večernjih novosti” Bosiljčić se dotakao i ...

Ivan Bosiljčić završio dva projekta u Rusiji

Glumac Ivan Bosiljčić proveo je pet meseci u Rusiji gde je radio na dva projekta.

U pitanju su serija "Kazanova u Rusiji" od koje se prema opštem mišljenju u Rusiji mnogo očekuje, i film "Ruski rob" u kojem se našao u ulozi turskog sultana.

U izjavi za TV dodatak "Večernjih novosti" Bosiljčić se dotakao i te teme, i rada u Rusiji.

"Oko pet meseci proveo sam van Srbije, živeo sam u Sankt Peterburgu. Zahvaljujući dobroj organizaciji, moja porodica je najveći deo tog vremena provela sa mnom. Snimanje je iziskivalo napore i veštine koje nikada do sada nisu od mene tražene. Imali smo svakodnevno šestočasovne koreografske probe za scene balova, a paralalno s tim, probe mačevanja za dvoboje," rekao je glumac.

Zbog svega toga Ivan se osetio kao da je ponovo u đačkoj klupi.

"Sve što sam učio kao tinejdžer na Akademiji, sada ponovo učim na ruskom. Ponovo sedim u klupi, ispred mene profesor ruskog piše kredom na tabli. Pred samo snimanje imam časove, i naučio sam novi jezik kojem sam se oduvek divio," rekao je on.

By: TV Exposed