Kaan Yildirim napustio seriju Hakime Hanim!

Naziv projekta, za koji se očekuje da će biti jedna od najuticajnijih serija nove sezone, koja će se emitovati na ATV TV ekranima, određen je kao Hakime Hanim. Vahide Percin će se vratiti na ekrane nakon otprilike 1,5 godine i upoznati svoje fanove sa potpuno drugačijim projektom.

Kaan Yildirim napustio seriju Hakime Hanim!

Foto Credits: DiziCentral

Vahide Percin, koja se sprema da ovog puta izađe pred publiku kao sudija, dugo je čekala na ovaj projekat.

Otkriveno je da su pripreme za seriju počele, ali da će prve scene biti ponovo snimljene jer se nisu dopale ljudima zaduženim za projekat. Prave se važne novine u vezi sa scenarijem serije i došlo je do promene reditelja. Novi direktor Murat Saracoglu je takođe počeo da preispituje sve do sada napravljene aranžmane. U ovom procesu došlo je do značajnih razlika u glumačkoj ekipi serije.

Očekivalo se da će u novoj sezoni Kaan Yilidirim učestvovati u glavnoj muškoj ulozi serije Hakime Hanim. Međutim, bilo je vesti i da bi glumac mogao da napusti projekat. U stvari, Kaan je u intervjuu najavio da su pregovori za seriju još uvek u toku i da nema jasne situacije.

Dok je glumac izgovarao ove reči, gotovo sve pripreme za seriju Hakime Hanim bile su završene, a u glavnoj ulozi se našlo i njegovo ime. Mnogi fanovi su bili oduševljeni time da će on raditi u ovoj seriji.

Međutim, ispostavilo se da je Kaan Yildirim odustao od učešća u projektu…

U narednom periodu saznaćemo ko će zauzeti njegovo mesto u ovoj novoj turskoj TV seriji.

NOVO - Erdem Kaynarca o svom liku iz serije Gul Masali

By: TV Exposed