Erdem Kaynarca o svom liku iz serije Gul Masali

Turski glumac Erdem Kaynarca počeo je da se pojavljuje na ekranima ATV TV-a u novoj seriji nedeljom uveče. Glumac, koji igra lik Topraka u TV seriji Gul Masali / Priča o ruži, deli glavnu ulogu sa Gulper Ozdemir. Mladi glumac uspešno nastupa u seriji, čija se priča odvija u Isparti, a lik je već osvojio divljenje publike.

Erdem Kaynarca o svom liku iz serije Gul Masali

Foto Credits: Internet Haber

Dok je Erdem Kaynarca izjavio da su se on i njegova koleginica Gulper Ozdemir odlično slagali na snimanju, bilo je iznenađujuće da su se njihove energije poklapale. Glumac je naveo i da su shvatili da će biti dobar par sa Gulper dok je snimao prve kadrove.

Lik Topraka, kojeg tumači Erdem, postao je ličnost koju je publika želela da vidi na ekranu sa njegovim osobinama ličnosti. Činjenica da je TV serija Gul Masali dobila dobre ocene i da je priča izabrana od strane publike kao zanimljiv projekat ističe Kaynarcu.

O Erdemu počelo je da se više priča u komentarima na društvenim mrežama, a treba reći i da je serija donela lepe stvari u smislu svesti o glumcu.

Erdem Kaynarca je takođe opisao lik Topraka ovim rečima: „Nema napora da bude kao neko drugi. Samo se trudi da ostane u životu. Neko ko želi da nasmeje osobu koju vidi. Neko ko voli da se smeši svemu što vidi oko sebe. On mnogo voli prirodu, on je neko ko pokušava da razume prirodu. Mislim da je Toprak čovek koji dobro sluša one oko sebe.”.

Kako ste vi videli ovaj lik? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Poznato kada počinje nova serija Cana Yamana

By: TV Exposed