Kadir Dogulu se oprostio od serije Askin Tarifi

Turski glumac Kadir Dogulu tumačio je jednu od glavnih uloga u seriji Askin Tarifi / Recept za ljubav. Njegova partnerka na sceni bila je Serra Ariturk.

Kadir Dogulu se oprostio od serije Askin Tarifi

Foto Credits: Dizilah

Serija se dopala određenom broju gledalaca ali to nije bilo dovoljno za dobar rejting. Zbog toga doneta je odluka o završetku projekta. Serija Askin Tarifi će svoje finale imati u 13. epizodi. Pored Kadira i Serre uloge u ovom projektu su tumačili Yasemin Conka, Ummu Putgul, Alper Saldiran, Elif Melda Yilmaz, Atakan Yilmaz i drugi.

Kadir Dogulu se od serije oprostio frazom "Kuvar Firat beži..." i dodao "Želeo bih da se zahvalim publici, celom timu koji je doprineo produkciji, mojim prijateljima glumcima i svima koji su nas podržali. Dobio sam veoma vredne stvari, mnogo sam naučio. Nadam se da ćemo se sresti i upoznati sa drugim likovima u nekim novim pričama.", napisao je glumac i ostavio heštag #askintarifi.

Korisnici društvenih mreža su odmah primetili povezanost sa čuvenom frazom Kivanca Tatlituga iz serije Zabranjena ljubav... Evo i pomenute Kadirove objave.

NOVO - Novi glumci u seriji Alparslan: Buyuk Selcuklu

 By: Milt-TV Exposed