Milionska zarada za Pinar Deniz

Turska glumica Pinar Deniz u poslednje vreme privlači dosta pažnje. Sve je veći broj vesti o ovoj glumici u medijima u Turskoj.

Milionska zarada za Pinar Deniz

Foto Credits: Haberler

Nove vesti odnose se na ugovor koji je Pinar Deniz potpisala. Ona je ostvarila saradnju se jednim brendom čokolada. Za tu saradnju nagrađena je sa milionskim iznosom. Tačnije, glumica će po slovu ugovora dobiti 2 miliona turskih lira. S obzirom na to i na činjenicu da je u prošloj nedelji bila najbolje plasirana turska glumica na listi IMDB-a, rekli bi da su ovo lepi dani za ovu sjajnu glumicu.

Kada je reč o njenoj glumačkoj karijeri, Pinar Deniz radi na seriji Yargi. U tom projektu tumači lik Ceylin Erguvan. Nedavno je emitovana i druga sezona serija Ask 101 / Ljubav 101 u kojoj ova glumica glumi Burcu. Ukupno, do sada je radila na 13 setova.

U narednom periodu se očekuje i premijera njenog novog filma pod nazivom Askin Kiyameti. Njen partner u ovom filmu je Boran Kuzum. Premijera ovog projekta bi trebala da bude do kraja ove kalendarske godine. Tačan datum se još uvek čeka.

NOVO - Yesim Gul Aksar u seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine

 By: Milt-TV Exposed