Stigao neoficijalni trejler filma Košare (VIDEO)

Film Košare scenirali su Đorđe Milosavljević, Strahinja Radetić i Đogo, a glavne uloge tumače: Jovan Jovanović, Luka Grbić, Viktor Savić, Nikola Kojo i Milica Stefanović. U filmu i seriji glumiće i Milena Radulović, Miloš Samolov, Aleksandar Radojičić, Mladen Sovilj, Vladan Gajović, Milorad Kapor, Miloš Biković… Priča „Košara“ predstavlja grupu mladih srpskih vojnika koji u oktobru ...

Stigao neoficijalni trejler filma Košare (VIDEO)

Film Košare scenirali su Đorđe Milosavljević, Strahinja Radetić i Đogo, a glavne uloge tumače: Jovan Jovanović, Luka Grbić, Viktor Savić, Nikola Kojo i Milica Stefanović.

U filmu i seriji glumiće i Milena Radulović, Miloš Samolov, Aleksandar Radojičić, Mladen Sovilj, Vladan Gajović, Milorad Kapor, Miloš Biković…

Priča „Košara“ predstavlja grupu mladih srpskih vojnika koji u oktobru 1998. godine stižu na udaljenu vojnu kotu na tromeđi Srbije, Crne Gore i Albanije. Priča se ubrzo nastavlja borbom za otadžbinu kao i za vlastitim životima, gde se suočavaju sa neprijateljem i ostalim nedaćama.

Snimanje filma i serije se planira do decembra 2020. godine a premijera se očekuje u prvoj polovini 2021. godine.

U nastavku možete videti prvi nezvanični trejler za “Košare” koji je Đogo podelio na svom Instagramu, otkrivši kako izgleda ono što je do sada snimljeno.

https://www.instagram.com/tv/CE0-yYLJ2gq/?utm_source=ig_embed

By: TV Exposed