Miray Akay korača sigurnim koracima u karijeri

Miray Akay, koja je privukla pažnju likom Alcicek Hatun, koju igra u TV seriji Kurulus Osman, rođena je 2000. godine.

Miray Akay korača sigurnim koracima u karijeri

Foto Credits: Internet Haber

Mlada turska glumica, koja je na snimanjima od 2010. godine i stekla značajno iskustvo, privukla je pažnju prvi put sa likom Duru u TV seriji 20 Dakika / 20 minuta, sa Tubom Buyukustun i Ilkerom Aksumom u glavnim ulogama.

Miray Akay, koja je upamćena kao Zeynep iz TV serije Bizim Hikaye / Naša priča, kao i kroz lik Peri u TV seriji Gunesin Kizlari, takođe je imala efektne nastupe u TV serijama Zumruduanka i Bir Zamanlar Kibris.

Glumica, koja je svom iskustvu dodala novo iskustvo učešćem u seriji Kurulus Osman, takođe je rekla da će se uskoro pojaviti pred publikom sa finalom 4 sezone.

Serija Kurulus Osman, sa Burakom Ozcivitom u glavnoj ulozi, koja nastavlja da dobija veoma uspešne gledanosti, emituje se sredom uveče i uprkos tome što je tako duga produkcija, nailazi na snažnu podršku publike.

Uživa u seriji

Miray Akay je o seriji govorila sledećim rečima: „Uživam u TV seriji Kurulus Osman. Predstoji nam završnica sezone, ostalo je još 2-3 epizode. Posle toga smo na odmoru.“.

Objašnjavajući da je to projekat pun akcije i da se obučavala 1,5 mesec, glumica je objasnila da je zahvaljujući tim treninzima mogla da učestvuje u scenama bitaka.

Miray Akay, koja je preduzela korake u bioskopu, kao i u seriji, objasnila je da nema jasnoće šta će da radi u letnjem periodu jer proces još nije jasan.

NOVO - Stiže nam nova letnja turska serija Kismet

By: TV Exposed