Movtex - Turske serije sa prevodom

Ukoliko tražite siguran, bezbedan sajt za gledanje turskih serija sa prevodom na ex-yu jezike na pravom ste mestu. Movtex ima sve to a i mnogo više.

Movtex - Turske serije sa prevodom

Foto Credits: IMDB

Portal Movtex ima tradiciju i na hiljade zadovoljnih korisnika. Priča ovog portala je počela pre više od deset godina, još u vreme kada su turske serije tek počinjale da osvajaju svet.

Ljubitelji turskih serija se i dalje rado sećaju projekta Ezel. Kakva je to priča bila! Kenan Imirzalioglu u glavnoj ulozi, stalni zapleti i uzbudjenja ostavljali su bez daha milione gledalca širom sveta. Upravo je ova serija i dan danas jedna od najgledanijih na Movtexu.

Movtex - Turske serije sa prevodom

Uz nju postoji ogroman broj serija koje su veoma dobro gledane. Istorijska serija Sulejman Velicanstveni i drama Ask-i Memnu | Strasti orijenta su oduševile mnoge. Sve te serije ali i stotine drugih možete gledati u HD kvalitetu slike na Movtexu. Prevod je sjajan, gledanje potpuno bezbedno i sigurno, bez spama, virusa i straha da "zarazite" vaš računar, tablet ili telefon.

Ukoliko volite novije turske serije, Movtex je mesto gde ih možete pronaći pa gotovo sve. Sve sa kvalitetnim prevodom i dobrim kvalitetom slike. Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata za ljubitelje romantičnih komedija i serija Cukur | Jama za one koje vole akciju su neke od preporuka. Naravno, ne treba zaboraviti ni sjajne Cana Yamana i Demet Ozdemir i njihovu seriju Erkenci Kus | Ptica ranoraniica ili Sanjalica, kako vam je draže, odnosno koji naziv više volite.

Istorijske serije i nove drame

A šta reći za istorijske serije Dirilis Ertugrul | Uskrsnuće Ertugrul i Kurulus Osman | Osnivač Osman? Engin Altan Duzyatan i Burak Ozcivit su bili fenomenalni u svojim ulogama. Burak i serija Kurulus Osman su i dalje na programu, tačnije trenutno su na pauzi izmedju sezona.

U prethodnoj sezoni istakle su se dve turske serije. Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice je mnoge ostavila bez daha. Yali Capkini, serija poznata pod više imena na ex-yu jezicima je naprosto - sjajna. Vodomar, Ženskaroš iz vile i Zlatni kavez, sve su to nazivi jedne te iste turske serije, odnosno projekta Yali Capkini. Mladi glumci, Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir naprosto oduševljavaju svojom glumom u projektu. I ove navedene serije naravno možete gledati na Movtexu. Nedavno je počela i letnja sezona, a novi projekti se samo nižu. Medju letnjim turskim serijama sezone 2023 se ističe njih par a mnogi sa velikim nestrpljenjem čekaju serije Donence i Ya Cok Seversen | Ako voliš previše. Premijera ovih turskih serija je početkom jula.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

Digitalne platforme i njihov uticaj

Razvojem digitalnih platfirmi i njihovom ekspanzijom širom sveta, dobili smo i nešto drugačije turske serije. The Protector je bio prva turska serija kojom je Netflix napravio bum i otvorio vrata i svojoj ali i svim drugim platformama.

Turska je imala svoj odgovor sa digitalnom platformom BluTV koja je zaista uradila nekoliko kvalitetnih serija od kojih se izdvaja Yesilcam. Od nedavno na tržistu Turske deluje i Disney+ digitalna platforma. Njihova orginalna serija Kacis | Bekstvo je bila odlična a put ka uspehu je u Turskoj je trasirala serija Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene.

I ove sve turske sa prevodom možete gledati na sajtu klikom na Movtex.

NOVO - Gde je i šta radi Can Yaman?

By: TV Exposed