Može li Alp Navruz da postane novi turski superstar?!

Fanovi turskog glumca Alpa Navruza u poslednjih nekoliko dana dobijaju lepe vesti. Njihov omiljeni glumac je sve traženiji.

Može li Alp Navruz da postane novi turski superstar?!

Foto Credits: IMDB

Alp Navruz potpisuje nove međunarodne ugovore, jedan za drugim. Pažnju na sebe je skrenuo ulogom u seriji Ada Masali / Ostrvska bajka. Taj projekat nažalost nema dobar rejting u Turskoj. Ipak, sigurno je da će imati 25 ili 26 epizoda, pošto je taj broj epizoda još ranije dogovoren sa jednom od arapskih digitalnih platformi, Shahid. Arapska verzija serije će imati 117 epizoda, jer svaku tursku epizodu dele na pet delova. Zahvaljujući toj digitalnoj platformi, Alp Navruz je postao veoma popularan u arapskim zemljama.

Već je dobio i veoma dobru ponudu za novu seriju. Alp je u pregovorima sa američkim kompanijama Miramax i Viacom za glavnu ulogu u seriji Turski detektiv. Upravo tu je radila veza iz arapskog sveta. Kompanija Miramax je kupljena od arapske beIN Media grupe, tako da ova ponuda koju je Navruz dobio ni ne čudi.

Uz to, nedavno je objavljeno da je ovaj sjajni glumac postao zaštitno lice francuskog brenda kozmetike Yves Rocher. Alp Navruz je postao zašitno lice kompanije ne samo za Tursku, već i za celu Evropu. Na taj način mu se otvaraju mnoga vrata širom sveta.

Sve ovo vodi ka jednom do skora možda i neočekivanom pitanju. Da li Alp Navruz može da postane novi turski superstar?!

NOVO - Nesrin Cavadzade otkrila najveću životnu želju!

 By: Milt-TV Exposed