Nova nagrada za Ebru Sahin

Nakon velikog uspeha u seriji Hercai, Ebru Sahin, koja je nastavila sa sjajnom glumom u seriji Destan, nastavlja da prima plodove svojih napora. Uspešnoj glumici dodeljena je još jedna nagrada.

Nova nagrada za Ebru Sahin

Foto Credits: Dizilah

Uspešna ali i dalje mlada glumica Ebru Sahin serijom Hercai učinila je svoje ime poznato ne samo Turskoj, već i celom svetu.

Ebru Sahin nastavlja uspeh koji je postigla u seriji Hercai sa novim istorijskim projektom, serijom Destan / Legenda koju potpisuje Bozdag Film. Dobivši pohvale od svih za svoj učinak, glumica nastavlja da prima plodove svog rada.

Sahin koja proživljava možda i najuspešnije dane u svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri, proglašena je vrednom još jedne nagrade. Ova sjajna dama dobila je nagradu „Ženska televizijska glumica godine“ na dodeli nagrada Turkey Womens Summit Awards. Njeni fanovi su oduševljeni nagradom koju je glumica dobila, a mnogi smatraju da je ovo samo jedna u nizu onih koju će Ebru dobiti.

View this post on Instagram

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin)

Igrajući heroinu Akkiz u TV seriji Destan, koja se uspešno emituje na kanalu ATV TV, glumica je i dalje na dnevnom redu u mnogim zemljama sveta. Velikim uspehom se smatra to što se serija emituje u mnogim zemljama u istom vremenskom okviru, kao i u Turskoj.

Sve ovo zaslužuje velike pohvale za Ebru ali i celu ekipu ove istorijske serije.

NOVO - Serkan Cayoglu i Ozge Gurel – Bilo je teško!

By: Milt-TV Exposed