Nova priznanja za glumce turske serije Čukurova

U produkciji kompanije TIMS&B Productions, Timura Savcija i Buraka Sagyasara, TV serija ATV-a Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova postala je veoma cenjena širom sveta.

Nova priznanja za glumce turske serije Čukurova

Foto Credits: Internet Haber

Serija Bir Zamanlar Cukurova postala je jedna od najgledanijih TV serija u Italiji pod nazivom „Terra Amara“.

Kerem Alisik i Hilal Altinbilek, dvoje glavnih glumca ove turske serije, koja je uspešno emitovana u mnogim zemljama širom sveta, uključujući Italiju, dobili su dve nagrade na 17. ceremoniji dodele nagrada „Nations Awards-Thinking Green Taormina” održanoj na Siciliji.

Dvoje glumaca naišla su na veliku naklonost svojih obožavalaca na ceremoniji održanoj u antičkom pozorištu na Siciliji.

Ceremonija održana u magičnoj atmosferi

Imajući veliku bazu obožavalaca TV serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, kompanije Tims&B Productions, koja je objavljena pod imenom „Terra Amara“ u Italiji, njeni glumci Kerem Alisik i Hilal Altinbilek prisustvovali su 17. ceremoniji dodele nagrada „Nations Awards-Thinkingreen Taormina“ održanoj na Siciliji.

Kerem i Hilal su dočekani uz ovacije svojih obožavalaca čim su ušli u prostor za ceremoniju, koja je održana u magičnom antičkom pozorištu Toarmina.

Hilal Altinbilek, koja je rekla: „Veoma sam srećna što sam sa vama u impresivnoj atmosferi Sicilije“, takođe je spomenula njen lik u seriji na sceni i dodala: „Zuleyha je bila jedna od najlepših uloga koje sam odigrala. Sve zbog njenog snažnog karaktera. Zahvaljujući vama, upoznali smo se“,  i pozdravila je publiku.

Dakle, još jedno lepo priznanje za seriju Čukurova i njene glumce.

NOVO - Eylul Tumbar u seriji Kendi Dusman Aglamaz ima priliku da uči i napreduje

By: TV Exposed