Nova rusko-turska serija LUV

Odlične vesti za ljubitelje serija koje se odnose i na Tursku i na Rusiju. Evo i o čemu se radi.

Nova rusko-turska serija LUV

Kanal TNT sprema novi zajednički projekat Rusije i Turske, seriju, u kojoj će nastupiti glumci iz obe zemlje. Pa šta znamo o ovoj seriji do sada?

Izlaskom TV serija na engleskom jeziku sa medijskog tržišta, ruske digitalne platforme i TV kanali su se okrenuli turskim TV serijama, koje su dobile značajno prisustvo na ruskoj televiziji pored korejskih produkcija.

Uporedo sa nabavljajući gotove turske serije, ruski TV kanali su spremni za saradnju sa turskim kolegama u izradi zajedničkih projekata. Kako je otkriveno, ruski TV kanal TNT i kompanija Good Story Media, inspirisani uspehom turskog hita Sen Cal Kapimi u Rusiji, spremaju novu romantičnu komediju pod nazivom LUV, koja će biti smeštena u Tursku.

Priča o tri prijateljice

Priča ove serije se vrti oko života tri prijateljice, Lize, Uljane i Viki, koje pronalaze sebe u Turskoj, nadajući se da će pronaći ljubav. Međutim, čovek kojeg je Liza upoznala preko društvenih mreža ispada potpuno drugačiji od onoga za koga je tvrdio da jeste. Pilot epizoda nove serije se već snima u Istanbulu.

Glavne uloge u seriji LUV igraju Katerina Kovalchuk, Tasha Tsvetkova, Anna Bogomolova, Rami Narin, Baran Andic i Mirza Mrzic. Režiser je Vladimir Bolgov, a scenario potpisuje Ana Makarenkova.

Serija će se snimati na ruskom, engleskom i turskom jeziku.

NOVO - Počelo snimanje novog projekta On Saniye – Glavne uloge Berguzar Korel i Bige Onal!

By: TV Exposed