Nova turska letnja serija - The baker and the beauty

Potvrđena je informacija da će se snimati nova turska serija pod nazivom The baker and the beauty. Ime serije je sa razlogom na engleskom jeziku. U pitanju je adaptacija istoimene američke TV serije. Još uvek se čeka informacija kako će se zvati turska verzija ovog projekta. U pitanju je romantična komedija koja će biti emitovana ...

Nova turska letnja serija - The baker and the beauty

Potvrđena je informacija da će se snimati nova turska serija pod nazivom The baker and the beauty.

Ime serije je sa razlogom na engleskom jeziku. U pitanju je adaptacija istoimene američke TV serije. Još uvek se čeka informacija kako će se zvati turska verzija ovog projekta. U pitanju je romantična komedija koja će biti emitovana na Star TV-u. Ceo projekat se radi u produkciji Surec Filma, a režiser će biti Baris Yos. Prema najavama koje dolaze iz Turske očekuje nas zanimljiv glumački kadar.

Radnja same serije je takođe zanimljiva. Ona će pratiti priču mladića koji radi u porodičnom kafeu i pekari. Njegov život se menja onog dana kada se zaljubi u svetski poznatog supermodela... Orginalna verzija serije ima veliki broj fanova, pa se iz produkcije nadaju da će tako biti i sa turskom adaptacijom.

NOVO - Uskoro kraj za seriju Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

By: TV Exposed