Nove informacije o seriji Marasli

Nova turska serija Marasli će otpočeti svoje emitovanje u narednom periodu. Danas je objavljena i zvanična informacija kojim danom ćemo gledati ovaj projekat. Marasli će biti emitovan ponedeljkom na kanalu ATV.  Na taj način serija postaje direktna konkurencija Cukuru, seriji Yasak Elma i Ambasadorevoj kći. U pitanju su veoma gledane serije, tako da je jasno ...

Nove informacije o seriji Marasli

Nova turska serija Marasli će otpočeti svoje emitovanje u narednom periodu.

Danas je objavljena i zvanična informacija kojim danom ćemo gledati ovaj projekat. Marasli će biti emitovan ponedeljkom na kanalu ATV.  Na taj način serija postaje direktna konkurencija Cukuru, seriji Yasak Elma i Ambasadorevoj kći. U pitanju su veoma gledane serije, tako da je jasno da je pred Maraslijem težak zadatak. Promotivni posteri za ovaj projekat se snimaju danas.

Serija nam donosi priču o telohranitelju po imenu Marasli kog tumači Burak Deniz, i njegovoj voljenoj Mahur koju će u ovom projektu glumiti Alina Boz. Pored njih u seriji glume i Kerem Atabeyoglu, Rojda Demirer, Melis Isiten, Ahmet Varli, Abdul Susler, Neslihan Acar i Cemil Buyukdogerli. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Tims & B. Scenario za ovu novu seriju je pisao Ethem Ozisik, a režiser je Kudret Sabanci.

NOVO - Otkriveno zašto je Vahide Percin napustila seriju Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

NOVO- Baris Arduc o planovima za budućnost i novim serijama

By: TV Exposed