O seriji Sen Cal Kapimi se priča na fakultetu!

Nastavljamo da gotovo svakodnevno slušamo iznenađujuće vesti o seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, koja je obišla svet sa vodećim glumcima Hande Ercel i Keremom Bursinom. Najnovija iznenađujuća vest stigla je iz Brazila.

O seriji Sen Cal Kapimi se priča na fakultetu!

Foto Credits: IMDB

TV serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, koja privlači više pažnje u inostranstvu nego u Turskoj, napravila je veliki uticaj posebno u zemljama Latinske Amerike. Iznenađujuće vesti stižu svakog dana o seriji koja je “izludela” publiku u latinoameričkim zemljama nakon emitovanja na HBO-u. Serija obara rekorde gledanosti u ovim zemljama.

Iz Brazila je stigla veoma zanimljiva vest o seriji Sen Cal Kapimi. U izjavi datoj na Tviter nalogu koji su napravili fanovi Kerema Bursina, navedeno je da je serija postala predmet univerzitetske teze u Brazilu!

U diplomskom radu jednog studenta novinarstva skrenuta je pažnja na uspeh turskih TV serija u zemlji i objašnjeno interesovanje brazilske štampe za TV seriju Pokucaj na moja vrata.

Sen Cal Kapimi, koji je počeo kao letnja serija u Turskoj i nastavio se tokom cele sezone, sada se prikazuje u različitim zemljama širom sveta. Serija je do danas prikazana u više od 80 zemalja i oborila je mnoge rekorde gledanosti.

Zaista još jedno zanimljivo i lepo priznanje za seriju, koja je kao i svaka imala svoje uspone i padove.

NOVO - Alperen Duymaz ima novi projekat!

By: Milt-TV Exposed