Otkazana nova serija Ibrahima Celikkola

Stigla je ne baš najprijatnija vest za fanove Ibrahima Celikkola i Dilana Ciceka Deniz.

Otkazana nova serija Ibrahima Celikkola

Foto Credits: Haberturk

Priprema za seriju Moja žena je zaustavljena i malo je verovatno da će ova TV serija uopšte biti emitovana. Šta se desilo?

Vest da će Ibrahim Celikkol i Dilan Cicek Deniz podeliti glavne uloge u novoj seriji kompanije NGM Media, izazvala je veliko uzbuđenje među njihovim obožavaocima.

Kasnije je postalo poznato da je serija koja je najavljena pod imenom Pomračenje Sunca, koja se pripremala za emitovanje na ATV kanalu, dobila novi naslov - Moja žena / Kadinim.

Radnja se vrti oko dramatične priče o oženjenom čoveku po imenu Yasar i mladoj kuvarici po imenu Gunes. Ili je barem trebala…

Problem oko scenarija

Međutim, i pre početka snimanja, dogodila se velika kriza. Ispostavilo se da su scenaristi koji su seriju plasirali kompaniji Pastel Film pripremili prve dve epizode, ali je onda serija stavljena na čekanje.

Potom su postigli dogovor sa kompanijom NGM, a nakon što je projekat odobrio ATV kanal, počele su pripreme za snimanje. Istovremeno, NGM Media je pregovarala sa predstavnicima Pastel filma o sticanju prava na scenario ove nove serije.

U početku su ovi pregovori tekli prilično dobro, ali odjednom se nešto dogodilo, a nakon svega je kompanija Pastel Film odbila da se odrekne prava.

Kao rezultat toga, doneta je odluka da se odustane od snimanja serije. Ibrahim Celikkol i Dilan Cicek Deniz sada su oslobođeni obaveza prema kompaniji i već su počeli da traže druge poslove...

View this post on Instagram

A post shared by Gamze Tekin Alp (@gamzeteq)

NOVO - Tri nova lika u novoj sezoni serije Aldatmak

By: TV Exposed