Ozge Ozprincci o njenoj novoj TV seriji Sandik Kokusu / Miris škrinje

Ozge Ozpirincci, koji se sprema da se vrati na setove nakon duže pauze, uskoro će se pojaviti na televizijskom ekranu sa novim serijskim projektom pod nazivom Sandik Kokusu / Miris škrinje.

Ozge Ozprincci o njenoj novoj TV seriji Sandik Kokusu / Miris škrinje

Foto Credits: Karar

Ozge Ozpirincci, koja je nakon što je rodila ćerku Mercan više volela da se odmori i brine o ćerki, u novoj sezoni ponovo će biti na televizijskom ekranu.

Ozpirincci, koji je od 2008. igrala uspešne uloge u mnogim projektima, bila je jedno od imena za koje je publika najviše želela da se vrati na ekran. Ozge, koja je igrala glavnu ulogu u nezaboravnim TV serijama kao što su Al Yazmalim, Ask Yeniden, Kadin, takođe je očarala svoje fanove mnogim filmovima.

Ozge Ozpirincci, koji je nedavno odabrala da učestvuje u digitalnim serijama pod nazivom Ilk ve Son i Yakamoz S-245, vraća se u televizijske serije sa projektom Sandik Kokusu, 3 godine nakon serije Kadin / Žena, koja se završila 2020. godine.

Privukla je priča

Deleći o svojoj novoj seriji na svom nalogu na društvenim mrežama, glumica je objavila da ju je priča privukla projektu, ali i da je sada veoma zadovoljna svojim kolegama i da se oseća dobro.

Evo reči Ozge Ozpirincci koje su obradovale njene fanove:

„Scenario koji sam pročitala kada sam prihvatila Sandik Kokusu bio je za mene najvažnija stvar! Svaki razgovor koji sam vodila sa timom koji bi to oživeo povećavao je moje uzbuđenje i istovremeno me činio sigurnom. Ali niko mi nije rekao da ću imati tako divne prijatelje glumce.”.

Gledaćemo Ozge u liku po imenu Karsu u TV seriji Sandik Kokusu / Miris škrinje, koja će se izdvojiti kao priča o majci i njenoj ćerki.

NOVO - Ozgu Kaya, Melisa Berberoglu i Almila Ada blistaju!

By: TV Exposed