Pinar Deniz o seriji Aktris i onome što ju je uznemirilo!

Turska glumica Pinar Deniz, koja igra glavnu ulogu u Disney + TV seriji po imenu Aktris / Glumica, impresionirala je publiku likom Yasemin.

Pinar Deniz o seriji Aktris i onome što ju je uznemirilo!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Pinar Deniz je odigrala jednu od najposebnijih uloga u svojoj karijeri sa likom koji igra uspešnu glumicu, ali se takođe pretvara u serijskog ubicu noću u digitalnoj seriji Aktris o kojoj se mnogo priča.

Međutim, postoji još jedan sasvim drugačiji osećaj koji serija Aktris nudi glumici.

Pinar Deniz se takođe osećala kao prava glumica u seriji Disney+. Izražavajući svoja osećanja o projektu serije Aktris / Glumica, Deniz je rekla:

„Trenutak kada sam se osećala kao glumica bio je kada sam glumila u projektu Aktris. Igram slavnu ličnost u toj seriji, radila sam projekte jedan za drugim da bih ostala u tom stanju i ponela ga sa sobom. Uz te projekte, nešto se desilo i u mojoj glumačkoj karijeri. Sa njom, mislim da je projekat u kojem se možete osećati kao glumica u svakom smislu bila serija Aktris.”.

Govor na dodeli nagrada

Pınar Deniz, koja je u desetoj godini karijere, rekla je da ju je najviše uznemirila situacija koju je doživela na dodeli nagrada Zlatni leptir.

Žaleći se da je njen govor odnesen na različita mesta, odnosno shvaćen na drugačiji način, glumica je rekla:

„Uopšte mi ne smetaju kritike, ali bila sam uznemirena što je govor koji sam održala sa dobrim namerama toliko kritikovan.”.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Dogukan Gungor o razlozima uspeha serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed