Počinje snimanje nove turske serije – Ceyda Duvenci u ulozi kraljice!

U narednom periodu počeće snimanje nove turske serije. Kompanija MGX Film počinje snimanje serije Prens. Poznato je i to da će ulogu kraljice u ovoj seriji tumačiti Ceyda Duvenci. Tokom kreiranja ovog projekta, biće korišćena Virutal production tehnologija. Na taj način će kreatori moći da prikažu scene veoma realistično. Ova tehnologija je već korišćena tokom ...

Počinje snimanje nove turske serije – Ceyda Duvenci u ulozi kraljice!

U narednom periodu počeće snimanje nove turske serije.

Kompanija MGX Film počinje snimanje serije Prens. Poznato je i to da će ulogu kraljice u ovoj seriji tumačiti Ceyda Duvenci. Tokom kreiranja ovog projekta, biće korišćena Virutal production tehnologija. Na taj način će kreatori moći da prikažu scene veoma realistično. Ova tehnologija je već korišćena tokom snimanja filma The Intruder od strane iste kompanije.

Ceyda Duvenci je u svojoj karijeri tumačila uloge u dvadeset i osam projekata. Poslednja serija na kojoj je radila je Ogrenci Evi. U njoj tumači lik Semre. Starije generacije dobro pamte njenu ulogu u TV seriji Hiljadu i jedna noć. Tada je u toku 2009. godine tumačila lik Bennu Ataman. Po prvi put na TV ekranima se pojavila 1995. u TV seriji Palavra asklar.

NOVO - Baris Kilic se vraća u seriju Yasak Elma?!

By: TV Exposed