Su Burcu Yazgi Coskun svira klavir i gitaru, peva, pleše i sjajno glumi!

Mlada glumica Su Burcu Yazgi Coskun, uprkos tome što je bila tinejdžerka, postala je jedna od osoba čija je karijera u velikom porastu u poslednjih nekoliko godina sa ogromnom popularnošću koju je postigla.

Su Burcu Yazgi Coskun svira klavir i gitaru, peva, pleše i sjajno glumi!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je privukla veliku pažnju svojim likom Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, postala je popularno ime na društvenim mrežama u poslednje tri godine.

Su Burcu Yazgi Coskun, koja je ovom TV serijom napravila veliki iskorak u karijeri, objasnila je da joj je u prvom periodu bilo veoma teško. Kao ime koje je na setovima od detinjstva, glumica je vremenom uspela da se oseća prijatno pred kamerama.

U intervjuu na Youtube kanalu novina Sabah, Su Burcu Yazgi Coskun je rekla da je zainteresovana za svaku granu umetnosti, čak i van seta. Objašnjavajući da voli da igra i drži časove u oblastima kao što su balet i flamenko, glumica je napomenula da je zainteresovana i za muziku.

Balet, muzika, pevanje i ples

Objašnjavajući da svira i gitaru i klavir i pohađa časove pevanja, Coskun je navela da su to kratkotrajni treninzi i da uglavnom vreme provodi na setovima i treninzima za glumu. Su Burcu je napomenula da je gluma bila njena polazna tačka nakon svih ovih iskustava i rekla:

„Oduvek me je zanimala umetnost. Gluma je bila drugačija. Mnogo toga me je zanimalo, ali sam znala da moram da nastavim odavde. Moja porodica je takođe bila podrška. Tada je postojala radoznalost. Želela sam da radim ono što su radili ljudi koje sam videla na televiziji i na filmovima. Onda, kako sam starila, to se produbilo.”.

NOVO - Blagi porast za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

By: TV Exposed