Prijatelji Kerema Bursina – „Serenay out, Hande in“

Prema pisanju publikacije Takvim, Yasemin Ozilhan, koja je bila veoma bliska sa Serenay Sarikayom odlučila je da bude na distanci sa njom nakon Sarikayinog raskida sa Keremom Bursinom. Kerem je blizak prijatelj sa njenim suprugom Izzetom Ozilhanom i očigledno je da su pri raskidu stali na njegovu stranu.

Prijatelji Kerema Bursina – „Serenay out, Hande in“

Foto Credits: Screenshot Instagram Live

Kada je Kerem Bursin otpočeo vezu sa Hande Ercel, njegovi prijatelju, uključujući Yasemin odobravali su ovu odluku glumca i takođe postali bliski sa Hande. U Turskoj su ovo predstavili naslovima „Serenay out, Hande in“. Sličnu stvar učinilo je još nekoliko prijatelja koji su bili zajednički za Serenay i Kerema.

Priča o ljubavnoj vezi Hande Ercel i Kerema Bursina ne prestaje da popunjava stranice štampe u Turskoj. Par je zajedno boravio na Maldivima, gde su tokom odmora postavljali zanimljive objave. Po povratku sa te egzotične destinacije uslikani su kako se drže za ruke. Od tada gotovo da ne prođe ni dan a da u medijima u Turskoj nema nekih novih detalja vezanih za privatan život ovo dvoje glumaca. Hande i Kerem se uskoro vraćaju na set serije Sen Cal Kapimi. Snimanje kadrova za nastavak ove serije počeće u toku ovog meseca, a prema najavama serija se na TV ekrane vraća u junu.

NOVO - Otpočelo snimanje serije Ada Masali / Priče jednog ostrva

 By: Milt-TV Exposed